<3


Sååå känns det.

Vårbränna

DENNA HELG HAR JAG..... VAKNAT UPP RUNT 07.00....ÄTIT FRUKOST I SÄNGEN UTAN ATT NÅGON TJATAR OM BRÖDSMULORNA......SPRUNGIT, SPRUNGIT, SPRUNIGT (!!!)...... FÅTT BRUNA FINGRAR.

TRÄNING <3


Ett av mina största intressen är träning. Känslan efter ett hårt grupppass, muskelpass eller konditionspass är helt obeskrivlig (alla som tränar förstår såklart vad jag menar). Nu när det i princip är sommar kan jag inte låta bli att ta en joggingtur varje morgon. Sen jag flyttade hemfirån har dessutom mitt intresse för träning ökat. Nu styr jag själv kosten, vilket är halva grejen med träning för min del. Och jag ÄLSKAR träningsbloggar. Jag kan sitta i timmar och läsa om träning och hälsa. LOVE IT.

Iallafall, till saken!
Det är roligare att träna i fina kläder, så därför köpte jag lite nytt idag. Mums, jag vill ha mer

LÅÅÅÅÅÅNGfredagEn skymt av min nya frisyr. Idag har jag vaknat upp ensam i sängen, suttit i solen och bränt mig, handlat blodpudding och påskgodis. Nu dricker jag kanelkaffe och väntar jag på att någon som inte kommer ska komma.  

konstig

fredag och ledig. kliver upp 06.40 och kollar på pokémon

påskhelgen

Påsken har alltid varit speciell. Vi brukar åka skoter, pimpla, grilla korv och leta påskägg. Och även om jag är 21 år gammal är påskäggs-jakt oerhört roligt. Nu sitter jag själv i en lägenhet hela helgen. det är så tyst. Jag är sämst på att vara själv. Jag känner mig ensam och jag saknar. Hur ska jag klara av fyra ensamma dagar? haha, det är första gången i hela mitt liv jag är totalt ensam så länge. Skratta ni, men för mig kommer det att bli rena träningspasset. Men antar att jag måste lära mig.

ordblaj

Imorse skrev jag en tenta utan ett endaste rätt svar (troligtvis), men det var en komplettering utöver den riktiga kursen så jag hade inte förväntat mig så mycket mer. Men annars: Strååålande sol hela helgen. Påsk är lika med godis och en himla massa träning. Kom just in från en svettig löprunda och snart väntar ett muskel/konditions-pass. Och så kommer det vara hela helgen, svett och träningsbralla. Mannen i huset åker hem över påsken och även om han bara är på föreläsning än, så saknar jag honom redan. Haha.. fjant. Äsch, i helgen förvandlar jag ettan till hugh hefners kärleksgrotta. Jag ska flörta upp grabbar på gatan och bjuda på striptease. Måste ju passa på liksom...
Jag har klippt mig förresten!

.. på återseende...

long time no seeSenaste veckorna på campus. Livet är gött, det är typ sommar. Nu varvar jag springbandet på olympen med springturer utomhus. UNDERBART! På torsdag har jag tentan i politik, sen är mina kompletteringar färdiga. Livet leker (!!!!)

by the way

Sa jag att jag älskar livet också? Hur kunde jag glömma det

vår, nästintill sommar

Jag är sämst på det här med att blogga, men jag skyller på att mina kamerasladd är hemma i Umeå.

Men okej, ska väl inte vara så svårt att sammanfatta veckan i några väl valda ord. Intressanta föreläsningar och ett kompletterande seminarium. träning (träningsvärk). Spenatsoppa i vanlig ordning. Thaimat och "hur många lingon finns det i världen" med sju fantastiska tjejer. En del politik-tråk-plugg till tentan nästa vecka. Promenader i solsken. Vårkänsla. Och ikväll: träning och sedan grillning och öl på ängen med några klassisar.

fan-tas-tiskt.

no subject

Det är grönt gräs här. Folk sitter ute och solar i shorts och t-shirt. Jag använder fortfarande min dunjacka. Man ska inte ha så bråttom med saker och ting, tycker jag.


bittersweetPromenad runt sjön i solen. Ätit jordgubssmoothie och gröt till lunch. Dödat timmar. Varit irriterad. Bättrat på nagellacket. Och nu, kokar ägg och träning. Ikväll, rotfruktssoppa och fest med trevliga tjejer. Ska försöka peppa upp mig själv. Jag vet inte vad som har hänt, jag tror att jag blivit allergisk mot alkohol. Men ska ge det en chans, för en gång skull. På återseende

Kan det inte vara soligt varje dag?


tröttJag har haft fantastisk trevligt med Anna och Sofie idag, men nu är jag alldeles slut i kropp och huvud. ZzZz.. måste bara gå och handla...ZzZz..

Snabb upd

Imorse gick jag på pilates. Inget i min smak, men när jag inte hinner träna på kvällen får jag ta det som erbjuds. Imorgon blir det andra bullar. Snart ska jag åka till Ljungby (mina umeå-vänner: en håla i småland..hehe) och observera ett barn. Ha en bra dag!

LILLA MYHaha. Den här bilden har verkligen fångat en av mina sidor. Jag kan nog vara den tjurigaste i världen och som bilden visar, finns det en anledning till att jag bli kallad lilla my av E.

<3Jag lever och mår bra. Snart har jag bott här i tre månader. Bara? Känns som en evighet sedan jag träffade familj och vänner. Tiden går fort!

Grått ute, men sol i sinnetIdag sitter jag mest och drömmer mig bort till den ljuva sommaren. Jag tänker på Petras lille bebis, Olle, som jag ska gosa med och bli förälskad i. Jag tänker på en Weekends med vänner, vinglas på uteservering och glassar i parker. Jag tänker på Lajksjö, bastubad och fiske. Jag tänker på hotellfrukost på plaza, långa stränder och coola solbrillor.

Men först ska jag ta mig igenom helvetes-april. April brukar i vanliga fall vara underbar, men nu är denna månad endast ångestladdad. Äsch, jag klarar det och sen ska vi ju trots allt åka till Köpenhamn i början på Maj. Det är min morot för tillfället.

nämen om jag skulle återgå till tänkandet då...på återseende

RSS 2.0