finaste
KÄRLEKGlass och bakishäng i Vaxholm.


Ikväll joggade jag med världens bästa känsla i kroppen och världens största leende på läpparna. LYCKA!! Kvällssolen är så himla vacker.

MidsommarNågra bilder.

KnäppgökHelgen har spenderats med min världsbästa och finaste pojkvän. saknar redan 

HihiI veckan har jag varit med mina fina fina och helt underbara vänner. Jag är sååååå glad att jag har dom omkring mig nu i sommar. Jag har även börjat läsa världens bästa bok (Jens Lapidus tredje bok livet deluxe - jag älskar Lapidus). Imorgon åker jag till Stockholm för att fira midsommar med min älskade.

Bilder

Vilken stilig bror jag har!! Stolt är jag

StudentfirandeIdag tog Jesper studenten. Trevlig dag.

PussDet är ganska skönt att vara totalt ledig måste jag säga. Förutom att jag har all tid i världen till träning, men kan inte ens springa en meter. åh vad jag längtar till jag kan börja springa igen, då mår jag braaaaaaaaaaaa.

Nu ska jag åka iväg och tjattra med fina fina tjejer!

Tittar på bilder1. Min kära, roliga och UNDERBARA vän. 2. don'no. 3. Min gulligaste förra sommaren. 4. Bror på balen. 5. Balkonghäng. 6. Främling som blev världens bästa

ha-ha-ha

Medan alla andra (grov generalisering) sitter på uteservering och smuttar på vin, troligtvis rosé, så är jag ute och joggar denna lördagkväll runt 22-tiden. Jag testade på utelivet igår vid den här tiden, men det var nog inget för mig och därför återgår jag till mitt... joggande.Nejmen, skämtåsido. Visst kan det vara trevligt att sitta på uteservering med ett glas vin i handen. Problemet är bara att jag har utvecklat en allergi mot stora folkmassor och dessutom har en tendens att dricka några fler glas än vad jag egentligen vill.


Sommarvecka nr 1Livet är fan fantastiskt. Sommaren är underbar.

!!Jag har inte ens varit hemma en vecka och jag är redan trött på att bo med fyra andra under samma tak. Och jag måste klara mig på 500 kr fram till skatteåterbäringen.. .. ..


Love


Sommar e niceLigger och kollar på slumdog millionaire. Är sjukt lycklig. Idag fick jag träffa min absoluta favorit - KAAAJSA. Hon tog fina bilder, kolla här.

8 TIMMAR OCH JAG SAKNAR REDAN


:) men samtidigt :(

Nu är jag hemma i Umeå!

RSS 2.0