så som läget är

1. det är jättevarmt ute idag, men jag måste plugga inomhus.
2. Mina vader är troligtvis överansträngda på grund av all springning och det gör SÅ ont. Men jag kan inte förmå mig själv att vila mig i form. Dumma, dåliga jag som inte ens kan vila en endaste dag.  
3. På torsdag åker vi hem. Känns både kul och tråkigt. Jag har inte varit hemma på 6 mån (!!!) så det ska bli kul att träffa familj och vänner, men samtidigt kommer jag sakna min samboende grabb. Tre månader :'/


MysIdag har vi flyttstädat i den andra lägenheten och nu myser jag framför tvn med thé, ljus och dator. Jag tänker på vin och vänner. Det ska bli skönt att komma hem i sommar :)

ZzZzZz...Jag försöker plugga, men det går inte så bra. Jag blir akut trött så fort jag öppnar böckerna. Längtar tills jag får träna i eftermiddag.

<3 <3Jag stormtrivs i vår nya lägenhet. Denna är rena himmelriket i jämförelse med den andra (lilla garderoben). På onsdag nästa vecka börjar officiellt sommaren. OM JAG LÄNGTAR.

Nu vill jag äta. skynda bli färdigt, maten

fullt uppFlyttar idag. Herregud, har varit igång sedan 07.00. Är trött.. och hungrig. Magen kurrar! Dags att äta kanske.

WIEImorgon ska vi åka till tjejen bredvid mig på bilden. Till Ljungby. Hon ska bjuda på middag och roliga leker. Det ska bli såååå trevligt. Sen på lördag flyttar vi till större. Bortsett från att pengarna försvinner lika snabbt som mjölkpaketen och toarullarna tar slut just nu (dom tar slut snabbt), så känns livet mer än underbart. Nu ska jag tvinga med mig han mittemot på en joggingtur. Egentligen ville jag bara säga att jag är såhär glad: :) :) :) :) :) :). PUSS

tips!

Eftersom spotify vill tjaffsa så kan vi väl lika gärna hitta nya vänner? På www.grooveshark.com kan man lyssna på sina favoritlåtar hur många gånger som helst :) :)

Visst syns det att jag är pirrig?Jag blir alldeles lycklig när jag tänker på sommaren. Jag ignorerar det faktum att jag ska jobba x antal veckor, och tänker istället på soliga sommarkvällar, vinglas på uteservering, bad i havet, jordgubbar, vänner och kärlek! Jag kan inte fatta att jag inte solade på stranden eller badade en endaste gång förra sommaren?! I sommar ska jag försöka hinna med mer än bara jobb.

hej igenUPPDATERING: I lördags var vi på kosta outlet och jag handlade skålar och ljuslykta för ungefär 600 kr.. haha. Jag pluggar inför sista tentan och tänker inredning till nya lägenheten. Den 3juni åker jag hem och det ska bli såååååå kul!!! Jag längtar efter alla. Annars tutar tåget på i vanlig ordning. Äta, sova, träna.

EN MÅNAD!Om mindre en månad flyttar vi till en tvåa. Det ska bli sååå skönt!! Just nu känns det inte som att vi bor i en lägenhet, snarare ett litet rum bara. Iallfall: Inredning och framtida möbler cirkulerar konstant i mitt huvud. I helgen köpte vi en hallspegel. Världsfin är den.

Puss

jalla

nu vill jag att det ska bli helg (köpenhamn!!)

RSS 2.0