Jo tack, annars är det bra!

Fan, jag e pank.

SJ tar betalt för fyra biljetter, när jag egentligen bara ville ha två. Veckorevyn vill ha pengar för nummer jag lovades få gratis när jag köpte skor på Nelly.fucking.se. All litteratur kostar skjortan. Livet är dyrt - jag måste nog sälja det.

äsch.. nu går jag och tränar. Det är iallafall gratis (eftersom jag redan har betalat kortet, visserligen).


REDAN TRÖTT

Vilken jävla intensiv dag. Nya kursen börjar, vilket inte bara innebär inköp av ny litteratur (för tusenlappen..) för min del utan också uppstyrning av mina kompletteringar. När jag flyttade över mina studier från Umeå till Växjö var jag tvungen att komplettera vissa saker och nu är det dags för det. Pjuuuee... April månad kommer inte att bli rolig. ..Tur att det börjar bli vår och att jag får kärlek varje dag

DAGEN, om ni undrarVet ni vad vi gjorde igår? Bokade resa till Köpenhamn. ÄNTLIGEN! Som jag har tjatat efter detta köpenhamn... äntligen, hihi. Perfekt att det bara tar två timmar med tåget härifrån. Jag längtar till våren, till sommaren.

ÄSCH, orkar egentligen inte skriva..jag gör en lista istället. Idag har jag:

- tvättat
- städat
- tränat

och nu:

- lagar vi mat

och ikväll:

- ska jag kolla på Stockholm - båstad
- mysa


UPDATE

Imorgon har jag en tenta på 11 hp (säger inte så mycket för er som inte pluggar, men 11 hp = STOR TENTA). Jag är helt tom i huvudet efter allt pluggande, och jag mår illa. Det ska bli helt underbart att gå ifrån salen imorgon.

Nu går jag och lägger mig. Är trött.

NöjdDet här var bland annat det som låg i brevinkastet igår. Idag ska jag hänga i bibblan med tjejer (förhoppningsvis blir det mer gjort än alla tidigare pluggdagar).

Ha en bra dag

TENTAVECKAJäpp, på lördag är det dags för tenta så därför försöker jag piska på disciplinen så mycket som möjligt denna vecka. Hm, går sådär. Jag sitter mest och bläddar i lagboken för saken skull (för att stilla det dåliga samvetet).

Snart ska jag springa ner till brevinkastet.. jag tror bestämt att jag får paket idag. Har jag sagt att jag är köpberoende?

INSPIRATIONNu har jag suttit och läst Jennifer Åkermans blogg i x antal timmar och fasiken vad hon inspirerar mig!! Herregud, hon är så vacker och jag blir så sugen på att bo i något annat land när jag läser om hennes American-liv.

..hm...man kanske skulle ta sig till andra sidan bäcken när studentlivet är över?

Mums

Vaknade upp med solen i ögonen. Klockan är tolv och jag har redan hunnit avverka dagens träningspass. Nu väntar kaffekoppen och himla massa filosofi, kanske måste jag varva med lite juridik också. Men mest ska jag nog drömma mig bort till sommaren..

 


ObligatorisktDet obligatoriska tre-fikat. Oavsett om jag har pluggat hela dagen, kollat på tv, städat som en galning eller bara spenderat otaliga timmar med att titta ut genom fönstret så måste jag ha lugn och mellanmål klockan tre. Idag lyxade jag även till det med TOPP HÄLSA!

TRÅK IGT


weheartit

Idag är jag fruktansvärt rastlös. Jag borde plugga, men tänker på choklad istället. Mmm choklad...

Jag saknar den där fredagskänslan som man hade när man jobbade. Nu är varje dag fredag. Eller tråkig måndag.

Det är någon som spelar gitarr i lägenheten bredvid (eller åtminstone försöker sig på). Jag diskar i högklackat för att krydda upp den här dagen och blir alldeles överlycklig när det händer någonting i mobilen.

"Dagens höjdpunkt kommer vara sminkandet."
"Är det verkligen så kul att sminka sig?"
"Nej, men det är det roligaste som kommer att hända idag, så jag ser framemot det".

...

..JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE. JAG ÄLSKAR LIVET (gör det ni med).

på min 21 årsdag började jag med kräm för rynkor..Igår fixade jag lite med tavlorna, så nu ser inte vår lägenhet ut som en knarkarkvart längre. Woppi. Sen köpte jag också min första "anti ageing"-kräm. Tjejen i butiken ojade sig så mycket över min hud att jag fick dåligt samvete och köpte alla ålderskrämer hon plockade fram.

"oj oj oj... din hud. Hur gammal är du?"

"...21...."

"då måste du börja, man ska börja med dessa kräme rnär man är 20."


21 snart 30Idag fyller jag år! IGEN. Tiden går så fort, det känns som att det är fredag varje dag och jag fyller år minst en gång i månaden. Idag har jag tittat ut genom fönstret, bakat chokladkakor, städat, testar mina nya skor som jag fick av Eddie och födelsedagsshoppat massor. Hihi, jag blir alltid så fnittrig när jag fyller år.

Ikväll: Tacopaj och mumsfika

VANILLA VANILLE
KorkenHär är hon, min pärla! Vilken vacker syn, huh?

BYTEVilken underbar dag, och vilken underbar header. Min vän Kajsa är den finaste och bästa som finns, jag saknar hennes skratt och fina leende. Idag tar jag på mig vårjackan.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0